KONYA / GÜNEYSINIR - Gürağaç İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci, öğretmen ve mahalle sakinlerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Şanlı tarihimizin en büyük destanı Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında  aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Gürağaç İlkokulu ailesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde, saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 100. Yılını okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutladık.

Ekm

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramını öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler, öğrencilerin ve velilerimizin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 99. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sona ermiş olup, öğrencilere karneler dağıtıldı.

Haz

Okulumuzda daha başarılı, daha kaliteli ve daha mutlu bir eğitim öğretim yaşantısı için bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gürağaç İlkokulu olarak emeği geçenlere teşekkür ederiz.